Gastenboek

Patricia algin     18 December 2019 21:48 | alphen aan den rijn

mijn zoon is op 10 augustus besneden ik kan deze kliniek erg aanraden ! vriendelijk en als je erg bezorgd ben om je zoon mag je extra komen om te controleren
super kliniek !

N.Oostburg     30 July 2019 19:24 | Amsterdam

Salaam,

Onze zoon Jamal is op 22 juni 2019 besneden , hij was op dat speciale moment 4 maanden oud.
Papa en mama zijn HEEL TEVREDEN, allen de eerste dag was een beetje zwaar. Wij zijn ook erg tevreden over de uitleg, uitvoering en nazorg.
Groetjes, Fam Oostburg

Shamim     11 September 2019 19:42 |

Op 10 Augustus 2019 had ik mijn zoontje Arian laten besnijden. Hij was toen 1 maand oud. Ik was bang voor de besnijdenis omdat ik dacht dat hij veel pijn zou lijden. Maar het viel allemaal mee. Hij had geen pijn bij het ingrijp en daarna ook niet veel. Hij was ook snel genezen. Binnen 1 week. Ik vond de zorg die ik van de doctors kreeg heel goed en bijzonder. Ze stonden klaar voor me als ik vragen had. Ook luisterde ze naar mij. Masallahkliniek is echt een aanrader. Zeker ga ik in de toekomst weer dezelfde kliniek gebruiken. Hartelijk bedankt.

Nabila     11 May 2019 09:12 | Amsterdam

Salaam,
Op zaterdag 30 maart is mijn zoontje besneden. Wij zijn zeer tevreden over hoe alles gegaan is. We raden iedereen aan om voor Masallah te kiezen. We vonden het ook fijn dat er nog een nacontrole plaats vond zodar ze zeker weten dat alles goed gegaan is. In 1 woord TOP! Tip: geef je zoon tijdens de besnijdenis een flesje dan blijft hij rustig liggen (als het om een baby gaat)

Groet Nabila

sophia     25 April 2019 09:25 | Haarlem

Dank jullie wel voor de goede zorg. Mijn zoon Joshua heeft geen pijn ondervonden. Alles is goed en netjes genezen en gegaan goed werk top top top.
Echt een aanrader.

Nima Xaniar Momadi raadt de Masallah Kliniek aan 13 Maart 2019

09 maart 2019 hebben wij onze kleine hier laten besnijden. Van te voren netjes gebeld informatie zowel per mail als telefonisch door gekregen. Ze nemen de tijd erg vriendelijk en met het nazorg ook zeer tevreden !!!

safouan Bouzian     24 February 2019 21:53 | Amsterdam

Salaam Malaikom
Lieve mensen wat zijn we erg te vreden over deze kliniek. Echt top top
Na lang zoeken twijfelen was het toch de moeite waard om de stap te nemen om onze zoon safouan toch hier te laten besnijden. Geboren op 3 oktober 2018 en op 2 november 2018 besneden.

Hamdoullilah is alles goed verlopen.
Ik raad iedereen deze kliniek aan.

Shayan     12 January 2019 23:16 | Almere

Hallo,

Ik ben geboren op 26-09-2018 en op 13-10-2018 ben ik besneden bij de Masallah Kliniek, mijn papa en mama zijn erg blij met het resultaat!!
En ik ook want ik heb er helemaal geen last van gehad BEHALVE HET PRIKKEN DAN ! Maar dat doet bij iedereen pijn. Voor de rest is alles prachtig en mooi !!!
Dus daarom raad ik iedereen aan om bij deze kliniek te gaan, het zijn zeer lieve en behulpzame mensen!
Bedankt!
Groetjes van Shayan

evelien van der vurst     24 December 2018 14:53 |

Leuke informatieve site,
dankuwel

ferry     13 November 2018 19:24 | Rotterdam

masallah besnijdeniskliniek beviel me uitstekend en de medewerkers waren erg behulpzaam. Alleen de injecties deden zeer. Het resultaat van deze klassiek besnijdenis ziet er goed uit. Ik kan deze kliniek absoluut aanbevelen.

Issam Miqdar     03 October 2018 08:09 | Amsterdam

Gisteren was voor de laatste controle voor mijn zoontje Amir en ik wil wel wat zeggen: Wij waren zeer content over de behandeling en gelukkig alles was goed verlopen.Ik mag gerust zeggen PERFECT BESNIJDENISKLINIEK. Toppie!! fam. Miqdar

Imran     02 October 2018 18:45 | Amsterdam

Hallo,
Mijn naam is Imran en ik ben net 3 maandjes oud. 5 weken geleden ben ik besneden bij Masallah. Ik kom net bij de kliniek vandaan voor mijn laatste controle. Mijn ouders en ik vinden het resultaat Prachtig het was zo voorbij.
Bedankt aardige medewerkers Masallah!!

 Yuval Zuberi raadt de Masallah Kliniek aan – 26 September 2018  5 sterren

wij hebben ons zoontje laten besnijden en ik kan niets dan lof geven voor de wijze van communicatie, de behandeling en de nazorg.. voor mij echt een aanrader en een verdiende 5 sterren

Jessy Groenewoud heeft de Masallah Kliniek beoordeeld — 5 sterren   26 september 2018

Wij hebben ons zoontje Jax hier laten besnijden. Ik hoorde via via van deze kliniek en dit waren goede verhalen, dus hebben wij ons aangemeld. We kregen uitgebreide info thuis gestuurd en konden na de geboorte een afspraak maken. Tevens kon ik steeds (telefonisch) terecht met mijn vragen en werd dan zeer uitgebreid te woord gestaan. De behandeling zelf verliep supervlot, hygiënisch etc en we werden wederom vriendelijk geholpen. De nazorg verliep eveneens echt super, met nacontrole, het verwijderen van het klemmetje en uitgebreide uitleg etc.

Kortom, wij kunnen iedereen deze kliniek aanraden! Als we 10 sterren hadden kunnen geven hadden we dit gedaan!

Familie Azani     04 September 2018 19:17 | Amsterdam

Op 28 juli was het dan zover voor mijn kleine Adam. Ik denk dat de ingreep voor mij als moeder moeilijker was dan voor hem. Hij stond zijn mannetje en ben erg blij dat ik op advies van mijn zusje en haar man ben gegaan. Zijn lid was binnen een week genezen. Hij rende dezelfde dag nog rond. Echt petje af voor de heren!!

Groetjes,
Familie Azani

Familie Meftah     13 June 2018 18:24 |

Na goede verhalen te hebben gehoord van kennissen over de kliniek en een neefje welke besneden was bij jullie, besloten wij om onze zoon op 5 mei 2018 jl. te laten besnijden. Zowel de besnijdenis,de nazorg alsmede de service waren zeer goed. Wij danken jullie van harte en zijn erg tevreden.

familie ait naceur en familie ben salah     26 April 2018 20:53 | amsterdam

Op 3 maart 2018 besloten wij als familie ait naceur en bensalah onze zoons te besnijden de zoon van familie van salah was 1, 5 jaar oud en het zoontje van familie ait naceur 6 maanden, we waren erg zenuwachtig maar alhamdolilah verliep alles naar wens, alles werd voor de ingreep besproken en erna kregen we individueel extra informatie wat we konden doen voor het nazorg , we zijn zeer tevreden over de *** en de behandeling het is echt de moeite waard! Snelle behandeling en goede genezing, voor iedereen een aanrader!

Fam. Olgun     21 March 2018 08:59 |

Hallo,
Onze zoon Aidan is op 18 november 2017 besneden, hij was op dat moment 9 maanden oud. Mijn man is turks en ik ben zelf nederlands dus ik vond de besnijdenis van onze zoon erg spannend en ook wel moeilijk en heb lang gezocht naar een kliniek waar ik de zorg van onze zoon aan durfde toe te vertrouwen. Ik ben terecht gekomen bij de Masallah kliniek en kan deze kliniek aan iedereen aanbevelen. Ik had van te voren heel veel vragen en deze zijn allemaal uitgebreid beantwoord. Ook de nazorg is echt heel goed en je kunt altijd bellen of langs komen als je dit wilt. Onze zoon heeft nauwelijks last gehad van de besnijdenis en ondanks alle zorgen die je van te voren hebt kijken we nu terug op goede ervaring!
Bedankt voor jullie goede zorgen!!

Fateha Ulad Ali     03 March 2018 20:53 | Amsterdam

Onze Mounir is in december besneden en voor ik deze stap nam zagen we er zo tegenop omdat ik een nare ervaring had met de besnijdenis van van me eerste zoon. Maar al snel werd ik overtuigd en heb ik de beslissing genomen om Mounir bij jullie te laten besnijden. We hebben alles als erg fijn ervaren: de intake, de besnijdenis, de controles, de nazorg, de beschikbaarheid en de persoonlijke begeleiding en ervaring van het team. Ik raad jullie bij iedereen aan. Ik heb er een leuke herinnering aan gehad en heb een ander beeld gekregen bij besnijden dan ik hiervoor had.

Ik wil jullie ook ontzettend bedanken voor jullie sms dat me gouden trouwring met zoveel emotione waarde gevonden is. Zo eerlijk en wat een service! Me man en ik waren al aan het kunnen voor een nieuwe ring en toen jullie bericht binnen kwam heb ik tranen van geluk gelaten. Thanks!!!!

Fam Benyamna     27 February 2018 16:45 | Nijmegen

Onze zoon is met 16 dagen oud besneden. (03-02-2018) Wij zijn erg tevreden over de besnijdenis, de manier van besnijden is ons goed bevallen. Onze zoon heeft alleen last gehad van de verdoving. De dagen erna heeft hij er nauwelijks last van gehad. Na 4 dagen lag het klemmetje los in zijn luier. Het is nu erg mooi genezen. De arts van het consultatie bureau zei dat ze nog nooit zo een mooi besneden geslachtsdeel had gezien! Wij zijn ook erg tevreden over de uitleg, uitvoering en nazorg! Wij bedanken het team voor de goede zorg!

Groetjes Familie Benyamna

noussair elkouaa     19 February 2018 01:57 | amsterdam

hoi ik ben 30 december 2017 besneden(5 maanden oud) d.m.v de nieuwe methode is goed genezen,ziet er goed uit,en de besnijdenis,nazorg,advies is prima.leuk bedacht de besnijdenis diploma.een aanrader.

Amine     11 February 2018 18:00 |

Hallo,
Mijn zoon is besneden op 23 december met 5 maanden! We zagen er eerst heel erg tegen op maar zodra we binnen kwamen merkten we gelijk dat we goed zaten! en het goed zou komen!

De assistentes zijn heel aardig en zorgzaam en de doktoren ook ze deden heel voorzichtig en nemen de tijd met je..

Amine had tijdens de procedure wel pijn en vond het niet zo fijn maar zodra ze klaar waren was hij alweer stil! De prikjes vond hij ook niet zo fijn!

Deze nieuwe methode is echt prettig en fijn geneest snel!

Bedankt voor alles! En als we hierna nog een zoon krijgen dan komen we zeer zeker weer bij jullie!

Moge Allah jullie belonen voor jullie werk!
groeten!

Jamal     05 January 2018 16:14 | Amsterdam

Superkliniek, bij onze zoon Jamal Kalich, geboren 19-11-2011 en besneden 23-12-2017 is alles goed gegaan. Hij heeft niet gehuild en zijn tevreden over de manier waarop we zijn geholpen.

Groetjes,
Familie Kalich

Amin     12 December 2017 14:10 | Tiel

Amin is geboren op 17-10-2017 en besneden op 4-11-2017. Alleen de prikjes deden een beetje pijn, voor de rest ging het prima alhamdolilah. Had verwacht dat het veel pijnlijker zou zijn. een uitstekende kliniek. we zijn goed behandeld en goede nazorg.
Raad zeker iedereen aan.
fam ziani

Ayman     07 December 2017 10:51 | Amsterdam

Salaam, Mijn naam is Ayman geboren op 25-06-2017, mijn besnijdenis was op 30-09-2017. Van de prikjes moest ik even huilen maar daarna ging het perfect Alhamdoulilah.Doktoren en personeel waren behulpzaam en vriendelijk.De na-controle is goed overnagedacht in vergelijking met andere klinieken.En wat betreft het Certificaat TOPPIE.Ik raad de andere zeker aan om een bezoekje te nemen. Shoukran.

Keysean Alken     29 November 2017 08:28 | Zaandam

Hallo lieve dokters,

Ik ben op 21 oktober 2017 bij jullie geweest voor mijn besnijdenis.
Ik was best wel zenuwachtig maar de dokters waren heel lief en stelden mij gerust.
De prikjes vond ik niet zo fijn maar ik voelde daarna niks meer van.
Ik ben blij dat jullie mij goed hebben geholpen en dat ik vaker bij jullie mocht komen om te laten zien hoe alles goed herstelt.
Bedankt voor alles.
Keysean

Sandra           26 November 2017 16:32

Goedendag,
Ook ik wil via deze weg mijn bevindingen schrijven. Ik ben in aanraking gekomen met Masallah kliniek via iemand. Ik heb alleen te zeggen dat ik zeer tevreden ben over de gang van zaken. De medewerkers zijn beleefd en zorgzaam. Ik kon altijd met mijn vragen terecht. De arts heeft goed geluisterd naar de patient en gerustgesteld. Netjes en heel ervaren gehandeld. De nazorg verdient een pluim. Top van uw organisatie!!
Ik raad de kliniek zeker aan anderen aan.
Ga zo door met het goede werk.

Met vriendelijke groet,
Sandra

El Masaoudi     22 November 2017 20:37 |

Ik ben Haitham geboren op 13-09-2017 en besnijden op 14-10-2017, via deze weg wil ik de mensen van Massallah hartelijk danken voor al hun zorg en begeleiding, mijn ouders en ik zijn heel erg tevreden over de resultaten en raad het zeker ieder ander om het zo vroeg mogelijk te laten doen je zult er niets van voelen en merken het is zo genezen de nieuwe methode van besnijdenis is een echte wonder vergelijken met wat mijn broers hebben gehad, mocht ik nog een broertje in de toekomst krijgen zullen me ouders nog eerder bij hem laten doen, ik wil namens mijn ouders masshallah zeker en zeker bedanken voor hun vriendelijkheid,
ik Haitham raad het iedereen, groetjes

M.A.     29 October 2017 19:35 | Eindhoven

Professionele en prettige besnijdenis met goede nacontroles en nuttige advies. Het concept is in een leuk jasje gestoken, met aan het einde een besnijdeniscertificaat. Kortom een echte aanrader!

Fam. Rahbarian     13 September 2017 19:39 | Haarlem

Zaterdag 2 September 2017 Onze zoon Aryan van bijna 40 dagen oud besneden. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de besnijdenis is gegaan.Ik zou iedereen aanraden om hun zoon bij MASALLAH KLINIEK te leten besnijden. Hierbij bedanken we de medewerkers en meneer TIMMER.        Groetjes Pegah, Ali en Oma.

Fam. Aguilera     19 August 2017 07:13 | Amsterdam

Eind april ben ik zelf besneden en mijn zoontje eind juli. we zijn zeer tevereden met het resultaat en de manier van doen , we zijn goed behandeld , goed ontvangen en de hele procedure word haar fijn uitgelegt van a tot z. het allerfijnst vinden we nog steeds dat ze 24/7 bereikbaar zijn en openstaan voor controle’s als je het niet vertrouwd. we hebben er beide niets van gevoelt , de verdoving werkt uitstekend en het geneest super snel ! kortom heel proffesioneel !

We zijn er helemaal blij mee , als we nog een zoontje krijgen komen we zeker langs !

chabi     08 August 2017 17:54 | amsterdam

15 juli 2017 is onze zoon junayd besneden, tot onze verbazing is alles heel goed gegaan, hmdl. we zijn heel goed opgevangen en alles werd heel goed uitgelegd war er ging gebeuren. onze zoon voelde alleen de 3 prikjes en de genezing ging heel goed, ik zou iedereen aanraden om hun zoon hier te laten besnijden, ik geef ze een tien plus, nogmaals bedankt voor alles,

groetjes mariam,rachid en junayd chabi.

Fam. Yalcin     18 July 2017 12:00 | Zaandijk

Zaterdag 15-07-2017 is onze zoon Arda van bijna 3 weken oud besneden.
Deze leeftijd werd ons aangeraden omdat ze er dan zo min mogelijk van meekrijgen en heel snel genezen.
Dat dit is zeker het geval. Alleen tijdens de verdoving heeft hij even gehuild maar tijdens de behandeling zelf heeft hij heel relaxt op de behandel tafel gelegen.
We zijn nu 5 dagen verder en alles is nagenoeg alweer helemaal genezen. Na 4 dagen viel de klamp er al bijna af, ik heb contact opgenomen hierover en kon meteen ’s avonds langskomen om hem verder te laten verwijderen. Over een aantal weken hebben we nog een keer een controle dus ook dat is erg fijn.

Ik zal deze kliniek zeker aanraden aan alle mensen die intresse hebben in het laten besnijden van hun zoontje!

Mannen bedankt voor de top behandeling van onze zoon Arda en ons zelf.

Ps. Wat ook leuk is is dat alle kinderen na afloop van de volgende controle een diploma mee naar huis krijgen.

Fam. Badloe     14 July 2017 04:08 | Maassluis

Februari 2017 is onze zoon Rehan besneden. De besnijdenis is succesvol verlopen en ons zoon is in 3 weken geheeld volgens de protocol.

We willen de team van Masallah kliniek heel erg bedanken voor de goede zorg.

Wij zullen dit zeker aan mensen in onze familie/vriendenkring doorgeven om hun kinderen bij Masallah klieniek te laten besnijden.

Familie Adarghal     23 June 2017 18:50 | Roosendaal

Assalamoe Alaikoem wij hebben onze zoon afgelopen maand laten besnijden bij masallah en we hebben dit als zeer prettig en professioneel ervaren. Ik ben ook met name tevreden over de service en nazorg. Mocht je overwegen je kind te laten besnijden dan kan ik in ieder geval aanraden om zeker masallah te overwegen.

El mahsani     02 June 2017 11:35 |

assalamou alaikoum en een goede middag mensen ik ben Eadem en ben 5 maanden bijna 6 maanden oud ik ben er nu pas aan toe gekomen om jullie te schrijven mijn excuus daar voor het is een paar weken geleden dat ik ben besneden bij massalah kliniek de prik was niet zo een fijne ervaring maar voor de rest ging het wel ik voelde er voor de rest niks van toen de prik uit gewerkt was voelde ik de pijn wel maar dat is meer dan normaal denk ik de methode die ze gebruikte was nieuw voor vader en opa en voor mij helemaal opa vond het wel de beste methode tot nu toe dat hij had meegemaakt nou bijdeze wil ik iedereen bedanken die er aan mee gewerkt en ook nog bedankt voor het mannetjes diploma dat ik gekregen heb p.s als ik een broertje krijg dan adviseer ik mama wel wat ze moet doen nou doeiiii allemaal

karim.akka     31 May 2017 14:36 | enschede

Mijn twee zonen zijn in april 2017 besnijden Ik heb hele goede ervaring met deze kliniek. Omdat ze rustig de tijd nemen voor je kind dat wil je toch als ieder ouder.
Ik ben zelf naar verschillende klinieken gegaan, maar niemand wouw mijn zonen besnijden omdat ze een verborgen piemel hebben, en deze kliniek wilde dat wel, met goede resultaten en geen pijn. Daar wil ze nog voor bedanken bedanken.
Familie Akka

Will Kuyon     31 May 2017 09:54 | Haaften

Ik heb mijn zoon Will op 25 april besnijden en na 3 weken is mijn zoon helemaal vrij en kan weer spelen. Ik vind het zo knapt dat jullie zo’n werk doet. Heel erg goed.
Bedankt.

Mohamed     16 May 2017 23:36 | Amsterdam

Wij hebben onze zoontje Marouane laten besneden. De mensen bij deze kliniek waren heel professioneel. Ik raad dan ook iedereen aan om de kinderen hier te laten besnijden. Onze zoon heeft helemaal geen complicaties gehad. Het enige waar hij pijn bij had was enkelt en alleen het verdovingsprikje. Mijn zoon Marouane is met vier maanden besneden. Ik wil hier alle medewerkers van Masallah kliniek bedanken voor hun goede zorgen.

Met vriendelijke groet,
Marouane en zijn Ouders.

ukshin vokrri     10 May 2017 11:02 | haarlem

mijn zoon is besnijden met 28vebruari de arts waren zo goed gegollpen en waren provesionel en waj zain zo blij met mashallah klinik en allemallis zo goed afgelope vill sukses

Fam. El. Aichi     08 May 2017 08:37 | IJmuiden

Mijn zoon is 18 maart 2017 besneden.
Ik was ontzetend bang.
De arts van de masaallah kliniek zijn hier zo profesioneel mee omgegaan.
Ze hebben ons van a tot z precies uitgelegd hoe ze te werk gaan. Dit gaf me een veilig gevoel.
De ingreep ging ook erg goed. Mijn zoontje heeft geen last gehad en is heel snel genezen. Ik adviseer iedereen die zijn zoon nog niet heeft besneden een afspraak te maken met de masa allah kliniek.

Nogmaals bedankt voor alles goede zorgen.
Gr Mohammed,Naima en Naim

Pinas/ meindertsma     26 April 2017 07:43 | Tilburg

Onze zoon is in februari besneden, en wij zijn super blij met deze methode..!
Het was een super mooie ervaring die we zo over zouden doen..
Mijn zoontje Mason heeft totaal nergens last van gehad alleen van de prikjes..
Ben blij dat het zo soepel is verlopen..
Op deze manier hoef je geen angst meer te hebben voor het besnijden van je zoon.!!

We willen het team van masalah kliniek dan ook
Heel erg bedanken voor de goede zorgen..

Jullie zijn een aanrader voor iedereen die graag besneden wil worden..!!
Groetjes Mason Dennis en Joyce.

Ata kacmaz     25 April 2017 19:34 | haarlem

Wij hebben onze zoon laten besnijden bij Masallah kliniek,het duurde maar 15 minuten,en het was voorbij !! We zijn er erg blij mee en we raden iedereen aan om hier uw zoontje te laten besnijden.onze zoontje sliep meteen na het ingreep en had er totaal geen last van.En het was erg klantvriendelijk..Bedanktt !!!!

fenerli hamza     28 March 2017 19:32 |

onze zoon is besneden op 18 februari 2012, alles is naar wens en wij zijn erg tevreden, en zullen onze familie en kenissen naar masallah kliniek verwijzen, bedankt voor alles
familie tok

MIRAC YASAR CELIK     17 March 2017 09:59 | CELIK AILESI

MERHABA sayin masallah personeli yapmis oldugunuz oglumun sunnetinden dolayi vede titiz calismanizdan oturu sizleri kutlar vede tesekkurlerimi sunarim SAGILARIMLA CELIK AILESI

Chafik     15 March 2017 10:19 | Assendelft

Mijn zoon is besneden, hoe naar de ingreep ook is. Jullie hebben alles gedaan om ons als ouder en onze zoon gerust te stellen. En nog bedankt voor het speelgoed autootje. Tot op heden dik tevreden over jullie.
Het gekke is, is dat ik 2 klinieken heb gebeld voordat ik bij jullie kwam die andere 2 vertrouwde ik gewoon niet.

semih     10 March 2017 12:46 | amsterdam

Dag allemaal, Semih is op 25 februari 2017 besneden. werkelijk Superrrr die nieuwe KLAMPmethode, zonder hechting besneden worden,geen enkele pijn of bloedingen. semih heeft niet eens na de OP pijnstillers hoeven in te nemen!!(een echte Erkek)Vanuit Duitschland was het wel even rijden, maar het was het driedubbel waard.onze dank gaat uit naar iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt.Wij zullen dit dan ook zeker aan iedereen doorgeven.Tessekurler!!!

M.Amnad     01 March 2017 12:43 | amsterdam

MIJN ZOON ZAKARIA IS OP 21-01-2017 BESNIJDEN EN Wij zijn zo tevreden dat wij vrienden hebben verwezen naar masallahkliniek:) Wij bedanken iedereen die er aan heeft meegewerkt

Sana Ne heeft de Masallah Kliniek beoordeeld — 5 sterren 20 februari 2017

Gisteren was Mn zoontje besneden en we zn heel tevreden met ze!

malika     15 February 2017 23:09 | amsterdam

Rafi mijn zoon was 4 manden toen ik voor hem ging besnijden ik ben zo trots op deze klinik ik geef ze een 10 voor het bsnijden top top top.

Fam. Cerit     01 February 2017 15:20 | Amsterdam

Om een lang verhaal kort te maken zijn wij erg tevreden hoe het is gelopen. Onze zoon is op 24 december besneden en het gaat goed met hem.

Emre & Orcun     19 January 2017 09:20 |

Op 24 december 2016 zijn onze zonen orcun en emre besneden bij masallahkliniek, waar wij zeer tevreden over zijn. In het begin keken wij er ook erg tegenop, maar zijn nu zeer tevreden over de resultaat.Wij zijn zo tevreden dat wij vrienden hebben verwezen naar masallahkliniek:) Wij bedanken iedereen die er aan heeft meegewerkt

FAMILIE DURDU     17 January 2017 11:03 | ALMERE

Hallo, mijn zoon Serhat is op zaterdag 10 december besneden bij Masallah Kliniek. De manier waarop hij is besneden was echt een estethische besnijdenis. Mijn zoon had tijdens het prik veel gehuild, maar toen we de deur uit gingen was alles over. Natuurlijk ging hij na de verdoving ook wel een beetje huilen, maar dat hoort er allemaal bij de dag daarna had hij geen klachten meer.

Dit was mijn 2e zoon, ook bij mijn andere zoon Yasin was ik erg tevreden geweest. Ik wens jullie veel succes, ook voor de toekomstige ouders is mijn advies om hierheen te komen voor pijnloze besnijdenis en wel hoe eerder hoe beter!

Wat ik ook heel leuk vind is dat Yasin en Serhat beide een diploma hiervan hebben :)) Nogmaals BEDANKT…
FAMILIE DURDU uit Almere

chaib     28 December 2016 15:07 | Amsterdam

Goede kliniek en goede ervaring met deze kliniek. was heel goed verlopen en bedanken jullie hier voor.

fam.Salih     18 December 2016 17:17 |

Onze zoon is op 12.11.2016 bij masallah kliniek besnijden .Het was wel een beetje lastig met de klep maar het is allemaal gelukkig goed gekomen . Met naam onze familie willen wij jullie bedanken voor alles.
Familie SALIH

Sharon     15 December 2016 04:07 | Amsterdam

Hallo mensen,
Op zaterdag 10 December 2016 is onze zoon Jayden besneden in Masallah kliniek. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de besnijdenis is gegaan. In het begin keken we er erg tegenop maar jullie hebben ons heel gied gerust weten te stellen dat wij toch hadden besloten om het te doen en dan oon nog wel bij jullie.

Achteraf viel het best wel mee. En daarom willen wij via deze weg de artsen en alles en iedereen die ons gerust gingen stellen bedanken. Heel erg bedankt voor de professionele en goede zorg.

Wij waren heel erg trots op onze zoon hij kreeg van jullie officieel zijn eerste diploma en an nog wel een “Besnijdenis diploma ;- )

Groetjes de Familie Orji – Talloway

Alassani     02 December 2016 08:50 | Leiden

Op 26 november 2016 is onze zoon Bilal besneden in Masallahkliniek. Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de besnijdenis is gegaan. Het resultaat is erg mooi geworden. Bilal heeft geen pijn gehad tijdens de ingreep en ook na de ingreep heeft hij nauwelijks pijn gehad. Bij deze willen wij de artsen bedanken voor hun professionaliteit en goede zorg.

Met vriendelijke groet, fam. Alassani

fam. Boukharssa     01 December 2016 21:22 | amsterdam

Wil jullie graag bedanken,zag er een beetje tegenop om me zoon te laten besnijden maar het is allemaal goed verlopen en door de goede en rustig sfeer viel het me reuze mee.De methode was inderdaad bijna pijnloos me zoontje kroop dezelfde dag weer door het huis heen.
Nogmaals bedankt ook namens Ayman die jullie vast dankbaar is dat hij een man is geworden!!
Groetjes Fam. Boukharssa