Deskundigheid

img06Bij Masallah Besnijdeniskliniek Amsterdam zijn wij ons ervan goed bewust dat u de juiste informatie en een goede behandeling voor uzelf of uw kind wenst. U mag er natuurlijk van uit gaan dat onze artsen hun vak verstaan. Wij beseffen uiteraard ook dat u misschien graag wilt weten of onze artsen op het terrein van besnijdenis expertise hebben.

Ervaring

De besnijdenis is niet zomaar een operatie die door iedereen kan worden uitgevoerd. Het is een medische ingreep die op een professionele en zorgvuldige manier moet plaatsvinden. De artsen van Masallah Besnijdeniskliniek hebben een speciale opleiding voor het verrichten van besnijdenissen gevolgd en deskundigheid opgedaan bij diverse zorginstellingen. Dankzij hun ervaring en deskundigheid bent u verzekerd van een goede behandeling en nazorg van uw kind.

Bij Masallah Besnijdeniskliniek Amsterdam streven wij naar een optimaal cosmetisch resultaat, een zo gering mogelijk aantal complicaties, een klantvriendelijke benadering, korte wachttijden en lage medische kosten.