Eerste gesprek

img10Bij Masallah Besnijdeniskliniek beseffen wij heel goed dat onze klanten niet alleen vakbekwaamheid en deskundidheid van de arts verwachten maar ook graag een aardig een meelevend mens tegenover zich hebben. Een arts die de behandeling duidelijk uitlegt en heel goed naar u luistert, zijn van essentieel belang voor een goede eerste indruk.

De eerste indruk

Ook de klanten van Masallah Besnijdeniskliniek in Amsterdam vinden de eerste indruk bij een kennismaking met de arts heel belangrijk. Maar de eerste indruk is natuurlijk niet alles. Een goede relatie tussen u, uw kind en de arts die de besnijdenis gaat verrichten, wordt niet in één gesprek opgebouwd. De artsen van de Masallah Besnijdeniskliniek staan te allen tijde voor u klaar met al uw vragen.

In verband met de intake en de wettelijk vereiste bedenktijd (time-out) van 24 uur tussen het tekenen van de machtiging en de operatie hebben wij op Donderdagavond een inloopspreekuur van 18:45 tot 20:00 uur om alles goed uit te leggen en alle vragen te beantwoorden zodat u goed geinformeerd de machtiging kunt tekenen. 
Mocht dat niet lukken neem dan telefonisch contact met ons op voor een ander tijdstip.