De methode

img04Besnijdenis

Een besnijdenis (circumcisie) is een chirurgische ingreep bij mannen, waarbij het stuk voorhuid over de eikel verwijderd wordt. Bij de Masallah Besnijdeniskliniek vinden de besnijdenissen plaats onder lokale verdoving.  De lokale verdoving bestaat gewoonlijk uit enkele injecties aan de basis van de penis.img04Methodes Besnijdenis

In de Masallah Besnijdeniskliniek in Amsterdam besnijden wij met de minimaal invasieve klem methode. Bij deze klem methode wordt AlisKlamp gebruikt. De AlisKlamp is de enige anatomisch gevormde besnijdenisklem met een CE en FDA certificering. Dankzij de klem hoeft er niet te worden gehecht.  De klem komt na enkele dagen vanzelf los of wordt door ons verwijderd.  Uw kind kan desondanks geheel normaal bewegen en spelen. De Klem methode kan niet gebruikt worden bij volwassenen. Bij volwassen mannen gebruiken wij de klassieke chirurgische besnijdenismethode.

Als u over deze klemmethode meer vragen heeft, kunt u via het contactformulier contact met ons opnemen. U kunt ons uiteraard ook bellen.